OMOTOUCH ZNAČENJE

  • Hrv. čitaj OMOTAČ – ovojnica koja pruža zaštitu, toplinu. Koža je ljudski omotač, ali jednako tako sve živo na Zemlji ima svoj omotač (od stanične membrane pa nadalje), tako i sam planet Zemlja (ozonski omotač).
  • Engl. ON MY OWN TOUCH (dodir na moj način) ili OMO (u slengu: nešto vrijedno respekta i divljenja) + TOUCH (dodir).

Od ideje do Omotoucha

Ono smo što jedemo, a to vrijedi i za kožu – preparati prirodnog porijekla i preparati bez štetnih sastojaka pružaju najbolju njegu i ne ugrožavaju naše zdravlje. Kozmetiku Omotouch odlikuju kompleksni sastavi s maksimalnim dozama prirodnih aktivnih tvari. No, prirodno nije samo bazično prirodno, jer nije dovoljno za kvalitetnu njegu i zaštitu kože, već i laboratorijski obrađena priroda, koja pruža najviše i najefikasnije u formuliranju i zadovoljenju suvremenih potreba, pogotovo života u urbanim sredinama. Naša kozmetika ne sadrži štetne sastojke (parabene, silikone, naftne derivate i sl.), već najbolje i najsigurnije što daju priroda i znanost. Poštujemo sve zakone kozmetologije, botanike i farmaceutike, pazeći da sastojci što više nalikuju onima na koži.

O proizvodu i usluzi

Omotouch proizvodi su inovativni prirodni kozmetički preparati namijenjeni njezi kože te poboljšanju njezinih određenih stanja, koji na jednostavan način pružaju vidljive rezultate. Često su koncipirani i kao dva-u-jedan što skraćuje dnevnu rutinu, štedi okoliš i ima sinergijsko djelovanje na kožu (npr. peeling + čistač, tonik + maglica ili krema + maska). Uz dodatno mentorstvo stručnjaka konzekvenca su efektivni i vrijedni proizvodi koji vidljivo odskaču rezultatima, posebice u kombinaciji s uslugom vježbanja face yoge. Koncept Omotouch odnosi se na holistički pristup ljepoti kojim njega ne dolazi samo izvana putem krema i dr. preparata, već i kroz zdravlje i vježbanje, s naglaskom na vježbe lica kroz jogu za lice.

Danas je snažnije no ikad prisutan imperativ ljepote, a broj zahvata na području estetske kirurgije je ogroman. Sve su to manje-više kratkoročna rješenja koja utiču na zdravlje i prirodnu ljepotu. Pribjegava se instant rješenjima koja puno koštaju i repetitivnog su karaktera. No, Omotouch je koncept stila života i kupnjom našeg proizvoda ne ostavljamo vas same. Skeniranjem QR koda unutar ambalaže upućujemo vas na privatnu stranicu kreiranu na način da vam pruža sve potrebne savjete vezane uz problematiku koju proizvod rješava – od stručnih savjeta, načina aplikacije proizvoda do vježbanja problematičnih zona. Uči kupca holističkom pristupu i daje mu smjernice za well-being. Jer zdrava koža je najljepša koža.

RIJEČ OSNIVAČICE

Omotouch je produkt sreće. Nastao iz znanja i saznanja kako kreirati kozmetiku koja je neškodljiva, prirodna, znanstvena i učinkovita, a ne mora koštati toliko puno kao kozmetika koju sam do tada upotrebljavala. Izrastao je iz trenutka kad sam u spravljanju kozmetike našla svojevrsnu meditaciju i relaksaciju. Podupirača obožavanja prirodnosti i holističkog, koji prati face yogu koju instruiram.

Moja „otkrića“ jednostavno sam poželjela podijeliti. Prvo su to bile prijateljice i obitelj, pa su me njihove reakcije i slatka ovisnost o mojim proizvodima i njihovim učincima inspirirale za korak dalje. Moja mentorica potakla me u ideji o vlastitom kozmetičkom brandu, jer sam stasala znanjem i strašću. I tako je kozmetika postala moj novi životni poriv i poziv, uz onaj arhitektice i instruktorice yoge za lice.

Ovo nije još jedan brand. To je kompleks neinvazivnog djelovanja za ljepotu, pomlađenost i zdravlje vašeg lica i kože čiji rezultati mogu biti i vaši ukoliko pratite savjete. Poklanjam vam i face yoga vježbe (skeniranem QR koda na kozmetičkoj posudici ili bočici dolazite na stranicu s face yoga seansom), smatram ih neizostavnim faktorom za transformaciju lica, ali itekako i pomagača u realizaciji ljepote kože. Kreme nisu svemoćne, njihovo djelovanje uglavnom je površinsko, a vježbe za lice jačaju i opuštaju mišiće, pojačavaju krvotok, tako da su rezultati vidljivi i na fizionomiji lica, ali itekako i na koži.

Želim da uživate u Omotouch filozofiji kao što ja uživam dok je stvaram prakticiram!

Omotajte se najdivnije,
Violeta (54 godine).